Ja es coneix el recorregut de la manifestació del 26 de juliol en defensa de la Sanitat Pública a Igualada

By | December 17, 2015

Aquest serà el recorregut de la manifestació en defensa de la Sanitat pública convocada pel proper dimarts 26 de juliol a Igualada. La manifiestació neix com una concentració de caire pacífic, amb 18/07/2011
Xerrades i activitats diverses per difondre i conscienciar als igualadins de les alternatives que proposa el col·lectiu 15MEl vestíbul de l’Ateneu Igualadí va acollir dissabte una improvisada sessió d’Ipro-Jam en el marc de les jornades indignades; pensem alternatives organitzades pel col·lectiu trobem-nos igualada …

01/07/2011
Els comerços donen el tret de sortida a una optimista campanya de rebaixes d’estiu

Barcelona (ACN).- Aquest divendres s’inicia la campanya de rebaixes d’estiu que, segons els comerciants, es preveu lleugerament millor que la de 2010. Després d’una temporada fluixa a nivell de.
29/06/2011
Es presenta una nova guia que recull els principals productes i artesania alimentaria de la Comarca de l’Anoia

Els cavallets de Sant Antoni, els prèssecs de la Fortesa, el cigronet de l’Alta Anoia, la llonganissa de senglar o el vi de mel són alguns dels més de 35 productes que es poden trobar en la nova.
Arxivat a: General
20/06/2011
Èxit de la festa Major del Barri de les Flors d’Igualada

Truites d’espinacs,pebrot verd, cigrons, bolets o pinyons van ser les protagonistes del tradicional concurs de truites de la Festa Major del Barri de les Flors d’Igualada. Un any més les dones de.

Leave a Reply