QUI SOM?

Canal Taronja de T.V. neix a Manresa el mes de febrer de dos mil set amb el ferm convenciment transformar-se en el nou referent televisiu de la Catalunya Central. Mas des d’aquí s’expandeix per arribar des del Bages fins l’Anoia i Osona.

El propòsit de Canal Taronja és oferir una programació destinada a la societat d’aquest país, fent espe cial incidència al planeta l’esport, la cultura, les entitats i les associacions per norma general.

Canal Taronja voleu xerrar de tots aquells temes que interessen i preocupen, notificant de forma extensa i arribant a tots, oferint actualitat i notícies, i aportant la màxima informació per a tots i cadascun dels públic en general.

La graella de programació de Canal Taronja pre senta un ventall ple de possibilitats per a englobar tots i cadascun dels camps d’interès de la societat actual.

Canal Taronja forma una part del Conjunt Taelus de Comunicació, on així mateix s’inclouen els mitjans de ràdio Cadena SER Ràdio Manresa, Els quaranta Primordials Palmas i Cadena Dial; el mitjà de premsa gratis Freqüència i l’agència de comunicació Taelus Publicitat.

I ara, l’última, integració al nostre repertori informatiu és el Infoweb de proximitat Taronja Digital, un complet portal multimèdia i també interactiu que suposa una enorme finestra informativa a Astúries del segle vint-iu.